top of page

CORMIOS CV

:   :   :   :
VÅRE SANGOPPDRAG

Korsang i «Grotten»: - Under Oslo Kulturnatt åpner Statsbygg hvert år selveste «Grotten», hulen som ligger under Statens kunstnerbolig Grotten i Wergelandsveien 2. I dag står det bare en gipsbyste av Henrik Wergeland her inne, men da han bodde i Grotten brukte han grotten som utstillingssted for alle mulige rariteter som han samlet. På Kulturnatten inviteres Cor Mio til å underholde publikum i med stemningsfull korsang. Det sies også at Wergeland fikk inspirasjon til sangen «Nisser og Dverge» mens han bodde i Grotten, så den er selvfølgelig også på repertoaret. Cor Mio har  sunget i Grotten på Oslo Kulturnatt 4 år på rad, og håper vi får lov til å fortsette med det!

 

Konsert i Bispegården: – Jubileumskonsert i Bispegården, Oslo i forbindelse med 200-årsjubileet til Statsbygg i september 2017.

 

Korsang på Storosenteret: – Hvert år i desember synger vi julen inn for dem som har lyst å høre på. Alle er velkomne til å synge med.

 

Julesang på sykehjem: – Dette synes alle vi i Cor Mio er en veldig hyggelig tradisjon. Vi reiser ut til Mariehaven bo og behandlingssenter, og deretter Dønski bo og behandlingssenter i Bærum, for å synge julen inn på de forskjellige avdelingene. Vi vet også at dette er noe beboerne på sykehjemmene setter stor pris på. Vårt lille bidrag til å gjøre verden et bedre og hyggeligere sted!

 

Cor Mios tradisjonelle julekonsert – Vi har i mange år hatt vår tradisjonelle julekonsert den andre  helgen i advent. I mange år har vi sunget i Gamlebyen kirke, men hadde i 2018 vår julekonsert i Maridalen kirke – en særdeles stemningsfull og fin konsert med tilnærmet fullsatt kirke! Konserten var så vellykket at vi vi vurderer å  holde vår tradisjonelle julekonsert i Maridalen i årene fremover.

 

Bryllupssang – Cor Mio har mang en lystig drikkevise, underholdende madrigaler, flotte bruremarsjer og et knippe Bellmanviser på sitt repertoar. Dette er sanger som passer bra til festlige anledninger - som et bryllup. Vi har underholdt i tre brylluper de siste to årene: i kirken eller under festlighetene etter vielsen. Har brudeparet spesielle ønsker - kanskje sanger på et spesielt språk – tar vi den også den utfordringen på strak arm!

 

Korturer til utlandet – Cor Mio har vært på mange korturer og sunget både i inn og utland. De siste årene har vi besøkt Cork, Irland, reist til Lisboa og sunget  ved  den norsk ambassade og hatt «pop-up» konserter på fortauskaféer,  deltatt på korfestival i Praha og hatt samarbeide  om konserter med slovenske Vox Medicorum, både  i St. Martin kirke i Bled og i Ljubljanas katedral,  den vakre Maria Bebudelseskirke.   I juni 2018 hadde vi Vox Medicorum på vellykket gjenvisitt og sang felleskonsert både i Kampen Menighetshus, Oslo, og på Rikshospitalet sammen med Rikshospitalets Kor.

I 2019 var vi på tur i fascinerende Wrocław og hadde en vellyket konsert med det lokale koret Basilica Cantans.

bottom of page